1.27.2011

tahaks ...



Tahaks leida ..
kedagi ,
1. kellega tänaval käest kinni jalutada . kedagi ,
2. kellega pikki telefonikõnesid pidada . kedagi ,
3. kellelt armsaid sõnumeid oodata . kedagi ,
4. kellest hoolida .
kedagi ,
5. kes paneks südame taguma ja kõhus keerama .
kedagi ,
6. keda lihtsalt kallistada , kui tuju tuleb . kedagi ,
7. kellega öösel kella viieni üleval olla ja veidraid mõtteid vahetada .
kedagi ,

8. kellele minu õnnelikuks tegemine tähendaks kõike .
kedagi ,
9. keda õhtuti igatseda nii palju , et valus hakkab .
kedagi ,

10. kelle pärast ja kellele elada .
kedagi ,
11. kelle nägemine paneks pealaest jalatallani naeratama .
kedagi ,
12. kes tuleks poole öö pealt mulle ukse taha , sest ei suudaks ilma minu head ööd musita uinuda . kedagi ,
13. kelle najal nutta ja kellelt lohutust saada .
kedagi ,
14. kes oleks mu jaoks alati olemas .
kedagi ,
15. kes tahaks mind just sellisena nagu ma olen .
kedagi ,
16. kellest kunagi ära ei tüdineks .
kedagi ,
17. kes ei peta .
kedagi ,
18. keda usaldada .
kedagi ,
19. kellega naerda .

1.25.2011

Elu

... see on see imelik asi , mida me kõik kogeme ... vähem või rohkem . Me armastame , hoolime , anname , kuid samas võtame palju rohkem . Me kannatame ja üritame , kuid mitte piisavalt ... Me anname liiga kergelt alla , miks ? Sest me ei taha veel rohkem haiget saada ? Sest me tahame minna kergemat teed mööda ? Me väärtustame asju alles siis , kui me neist ilma oleme jäänud , kuid ka siis mitte piisavalt ... Paljud on mõelnud , et neil veab , kui neil on vähemalt kodu ... jne , ning mis elu on kodututel , söögi , joogi ja pesemis võimalusetta . Kuid me unustame selle varsti , ning see ei meenu enam pikka aega ... kuni sul järgmine masendushoog on või , kuni sul palutakse kodututega või vaesematega arvestada , ning neist rohkem hoolida ... kuid ka see ununeb varsti ... nagu alati ... Me tahame elada igavesti , kui oleme armunud , ning , TEMAGA , koos . Kuid me ei näe elul mõtet , kui oled üksildane , ning kui kaotasid , kuid kõik tundus olevat nii täiuslik ... Me valetame , et varjata tõde , või olla ägedad , me kardame olla mina ise . Me oleme armukadedad sest kardame ilma jääda oma südamest , ning me ei taha mõelda , et kõik need mälestused on valed ... või tühised , Me valetame teades , et üks hetk me lähme lihtsalt 100 killuks , ning ei suuda enam , Miks me kardame lihtsalt üelda sõnu - suudle , kallista , ütelda armastan , hoolin ? Äkki seepärast et kardame et tema ei vasta samaga ? ! Ning kui ta ei vasta samaga , tahame me maa alla vajuda , või lihtsalt loodame , et see on õudusunenägu ... Me kardame tõtt rääkida , kardame tõele näkku vaadata , kuid kui meie eest tõde varjatakse , oleme me väga pahased , kuid siiski natukenegi tänulikud , Miks me teeme siiski valesti , kuigi südames teame , mis on õige ? Miks me ütleme et ei usu teda , kuigi tegelikult teame , et see on õige ? Kui me tunneme , et maail on meie ümber kokku varisenud , ning keegi ei hooli , jakui ka hoolib ei tahame teda oma probleemidesse kaasata , ning ehitad enda ümber kaitsemüüri ... või lähme üldse pingutamata lihtsamat teed , selliset hetkedel teeb kadedaks eriti teadmine , et igalpool ümber on teisi , kes on väga õnnelikud ... tahad minna tagasi minevikku , kui mängisid mänguasjadega , ning jagasid rõõmsalt naabriga liivakasti ... Kuid ka vanemad ... kui sa oled teismeline , ei kuula sa tema sõna , käid temaga võimalikult vähe linnas , kuid see võib-olla , siis kui sinu vanem kõige rohkem vajab , näidata , et keegi hoolib ... sõbrad on need kelleta ei sa me kuidagi mood elada . Me räägime neile oma muredest , ning rõõmudest , toetame üksteist , ning on kujuteldamatu elu sõpradeta . Kokkuvõttes on meie elu aeg , mil me saame tunda valu , kuid ka armastust . Kui soovime ,et kasvame suureks , kuid siis jälle , et oleme taas jälle lapsed . Me võitleme et elada õnnelikult , kuid see alati ei toimi . Igaüks näeb võlu erinevas asjas . Kes fotograafias , ning kes ujumises ...

1.21.2011

(k)

Lihtne on üelda , olen unustanud , kuid raske on seda kõike tunnistada . Ja seda teevad nii paljud maailmas kaasa arvatud mina üks neist . Kuigi kõige raskem / valusam on üelda seda armastatule et olen su juba unustanud , kui see pole tõsi , Tõde on see et armastan sind ikka veel , ja mitte vähe . mul oli valus kui sa mulle haiget tegid ja siis läksid , kuigi palusid andeks et nii tegid . Aga olin haavatud , ja lootsin et suudan su unustada . Kui sa läksid , nutsin ma kõik need ööd ja päevad , mil ma elasin . Lootsin et sa tuled tagasi ja ma saan üelda sulle kui väga ma sind armastan ja ihkan sind , ning ma andestan sulle . Ootasin sind aastaid , kuid sa ei naasnud ja ma ei armunud enam , kunagi . Ja ma otsustasin siit maailmast lahkud ja minna õnne otsime teise maailma , ja nii ma lahkusingi , kuigi oli valus , lahkuda maailmast kus oli nii palju mälestusi sinust , ja meist koos . Aga ma pidin seda tegema , ja nii ta läks . Kui olin teise maailma suundunud , ja sisse elanud , leidsin ma taas sinu sealt . Algul ma arvasin et nägin valesti , aga ei see polnud nii , see olid tõesti sina . Ma hakkasin ülekere värisema , ja läksin ära . Sa ei näinud mind , sa vaatasid merd , õhtul päikeseloojangu ajal , nagu meie vanasti . Ma mõtlesin nädalaid , mis teha , ja jõudsin otsusele , et otsin su üles ja ütlen kuidas asjad tegelikult on . Otsisin sind päevi , öid , ja lõpuks leidsin su jälle sama kohapealt , kus esimesel korral . Sa olid kohkunud , kuid sisimas olid sa rõõmus . Ma ei osanud kohe midagi üeldagi sulle . Lihtsalt suudlesin sind nq sina mind meie esimesel kohtumisel ! Ja rohkem sõnu polnudki vaja . Me saime mõelmad aru et me tulime uude maailma pksteise vastandeid otsima , kuid leidsime jällegi teineteist . nüüd oleme koos elupäevade lõpuni ! ARMASTAN SIND !

üks mu lemmikumaid filme !



”Videvik” on muinasjutuline romantiline põnevusfilm, mille aluseks esimene raamat Stephenie Meyeri ülimenukast romaanisarjast. Osades Kristen Stewart (”Hüppaja”), Robert Pattinson (”Harry Potter ja Fööniksi ordu”), Cam Gigandet (”Ära iial tagane”), Peter Facinelli (”Mulla all”), Nikki Reed (”O.C.”), Billy Burke (”Murd”), Elizabeth Reaser (”Grey anatoomia”) jt. Lavastas Catherine Hardwicke (”Kolmteist”, ”Dogtowni peremehed”).

Mauricio Mejía ♥

1.20.2011

(A)

Sinu testi tulemus: Pole kahtlustki, et oled inglike. Lehvitad oma valgeid tiivakesi kõigile, olgu see siis vaenlane või sõber. Sa ei taha kellelegi kurja, ei nuhi teiste asjades, ega maksa kellegi millegi eest kätte. Kuid ära oma headuse- ning sõbrlikkusega liiale ka mine – väikse sarve näitamine siin-seal on vaid kasuks ning toob äkki ellu veidike vürtsigi.

13 . :d


Mu parim ennustus mis üldse olnud on : Kadi saab 13 last .
Armastan lapsi ju ikkagi , kõige toredamad väikesed inimesed siin maailmas .
Lapsed toovad su ellu sära ja rõõmu .
MULLE MEELDIB ;d

smile

u smile when everything is alright , u smile when u're happy , u smile when people do everything to make u happy , but sometimes there are no reasons to smile , then you think about people who do you have and u feel , that life isn't bad at all , so u smile again ..

iseloom ...


Mind Ei saa iseloomustada vaid ühe sõnaga. Mind ei saa omada, sest ma ihkan vabadust. Ma igatsen kedagi, kes mul alati olemas oleks. Mulle meeldivad tähed, kuu,öö ja lõputu silmapiir. Armastan inimesi, kes ka mind armastavad. Ma võin olla miski, mida kuskil mujal ei ole. Ma võin olla keegi, keda kunagi ei eksisteeri. Ma andestan, kuid mitte kunagi ma ei unusta. Tee mulle üks kord haiget ja miski pole enam endine. Tihtipeale olen jonnakas, kiuslik ja minuga on raske,kuid minuga võib ka olla kerge , kuid see olen siiski mina. Ma võin olla su parim sõber või suurim vaenlane- vali ise. Mu huulil on alati naeratus, kuid minu sisse sa ei näe. Sa tead mu nime, mitte minu lugu.