9.25.2010

niii öelda õudne !

Tühi maja ...
sisenen ... pime koridor ...
hääled kaugel ...
valgus koridori lõpus ...
tuba lukus ...
kolin ! ...
karjed ..
mõrv ? ... uks avaneb ...
pimedus ... tühjus ... ainult laip...
verine ...
tuul ... lahtine aken ...
teravad klaasikillud ...
masendus ...
kild minu käes ... ranne haavatud ...
valu ... veri ... teadmatus ...
minestan ... valgus ...
EI ! See on pimedus ...
See on SURM !

9.17.2010

votjah ..

õhtust, no kohe ei teagi mida kirjutada . Iga öö on jube palju mõtteid mida siia kirja panna . Aga eip viitsi ju öösel netti tulla vms . Tuju on ka juba mitu päeva kuigi mitte hea . vahest naeratan kah . aga just mitte koguaeg . just siis kui kellegiga koos ei ole siis tuju halb . no kohe ei teagi miks see nii on . Tahaks ise ka põhjust teada kui see võimalik on . Ma ise arvan milles asi on . aga ei ole sellesisegi kindel kas on ikka asi niii või mitte . Ma eisaa aru miks kõik on nii raskeks läinud. loodan et kõik läheb varsti jälle paremuse poole . ma vähemalt loodan .Üeldakse ju et LOOTUS SUREB VIIMASENA ! aga mine sa tea mis varsti juhtuda võib . vms te arvate ?
Aga jah , tglt võiks nii ka olla ja mu sõbrad võiksid lõpetada valetamise ära , mullle , kui tahavad olla mu sõbrad . Sest ma ei taha enam haiget saada . olen väsinud sellest kõigest juba . Ja inimesed kes pole mu sõbrad võiksid lõpetada minu selja taga rääkimise ära minust . ja igasugu valesid kuulujutte minust rääkida. ma ei saa aru paljud usuvad ka veel seda , mida rääägitakse . üldse ei mõista .
Tahaks ära kolida siita kaugele . hästi kaugele . ja alustada uut elu , täielikult .

Te olete lolllid , kui arvate et ma mitte midagi ei tea . ja saate kõike teha nii et ma midagi eip tea . ma tean juba liiiga palju . kui te veel sedaei tea . te olete nii haledalt vahele jäänud et ise ka ei tea . aga ma luban et saate selle kõik tgsi ! mul on kõrini juba lolllidest inimestest kes nii teevad ! .

9.13.2010

13.09.10

teate , täna mingi väga kummaline päev . Hommikul ärkasin üles , hakkasid juba teised kooli minema ja ema tööle . isa kah mingi magas alles . ulme noh . mingi ema läks autot käima panema . no tee mis tahad ei lähe käima . no edasi mai tea mis sai . ma mingi sõin hommikust , ja sättisin ennast veits . korraks käisin netis kamh . ja siis tuli mul kah aeg kooli minna vms . pm bussipeale . mm mingi , hakkasin liikuma vms . siis poole teepeal hakkas pea ringi käima . no aru ma ei mõista miks nii . Jaani nägin ka teepeal vahepeal . läks koju kelloksipakk käes . kui õigesti nägin . ;d . Pm jõudsin linna , seal oli neeed teetöööd noh , ma ei sallli neid üldse enam . nad igalpool ees . ;/ . Lõpuks olin siis bussas . ja mingi istusin ja ootasin . bussassse eksisid nõmme joodikud kah ära .no hommiku vara nad juba platisis . mingi veits ootasin ja siis buss tuli . Läksin siis bussi . no andge olla ulme palav oli seal noh . nq saunas oleksid . oeh ... buss mingi loksus pärnu sada aastat . niii kui pärnus olin vms . läksin siis sööma . ja siis kooli . Mingi koolis oli päris hea . Jõudsin kooli . ootasin mingi 15 minutit . siis mingi tundlõppes teistel ja siis klassivend ütleb mulle et geo õps on nq pm haige . et tund jääb ära nq jah normaalne ex ;d päris mõtekas oli nq pärnu sõita siis juh :d tglt oli õpilaspileti sain kätte :)
peale seda läksime siiis kõndima võib ka nii üelda . pm koju läksin kahesega . mingi jah . tglt edasi mai viitsi räääkida . haiglane tunnne on peal . sõrmed surevad lausa ära ... kurk ka nii valus et anna ollla. pea ka lõhub , nq maaailm vajuks kokku või mida iganes ex . ;/




PM , LÄHEB TÄNA KÕIK ALLAMÄGE :(






dvj ma lendad ääära .
sauks siis tänasekssssssss . ;(