8.28.2010

ja läbi see saaabki ...

Tsau , mõtlesin et võiks midagi kirjutada jällle , pole suht ammu midagi kirja pannud . Mõelda vaid et suvi saabki läbi ;s , täitsa vastik , nq niii kiiresti , see pole lihtsalt võimalik , alles algas ja juba lõppeb . Tahaks et suvi kestaks kauem . Selllegi poolesti oli suvi ilus , vapustav . vähemalt see oli hea et päikest oli palju , ja ilmad olid sooojad , ups soojad pole vist hea sõna , kuumad ilmad peaks olema õige vms ? sest see oli tõesti niii . ega sellel äikese tormilgi midagi viga ei olnud :) , oli mida vaadata õhtuti ;) ,
Mis sest et suvel oli halbu päevi ka , aga palju aegu oli häid ikka , sai palju naerda , möllata nomh , ega koguaeg ei peagi olema , paremaid aegu . mõned halvad ajad peavad ju alati kuhugi ära eksima vms ? Suvi on niiiii positiivne aeg , kui see on mõnus .
Suvel sai ikkkka palju asju tehtud änjä . isegi tööl jõudsin käijja , selle kõrvalt veel lõbutseda ja pidu panna , no kõike pm teha :) . Esimest korda elus oli tööl selline mõnusalt hea seltskond , kõik olid nii rõõmsad vms ? pole mitte midagi halba öelda , halba aurat polnud , ja see oli positiivne . tõesti supper :) .
Suve õhtud oli kõige paremad ikkka , seda suve jään mäletama igaveseks . :) , iga aasta läheb suvi aina paremaks . Ma olex tahtnud veeta rohkem aega ikka kõige erilisema sõbrannaga . :( , selles suhtes on kurb ollla , teda lõpuksnii vähe nägin .
Oli inimesi kes täitsid selle koha natukenegi . et mu kurbust leevendada . aga seda nad ise ei tea . suht polegi vaja kõigil nii palju teada vot :)
Sellel suvel oli see kõige parem , et sain läbi nendega kellega ma tavaliselt ei suhtle .
Kõige parem oli sellle suve lähedane lõpp , sest, pm , oli niii et ,sain tuttavaks ühe erilise inimesega , see on õige sõna külll , tõesti ta on eriline . mis sest et ta ise seda vb ei tea , aga jah , algusest peale olen temaga nii hästi läbi saanud :) ulme hea nomh , temaga on igas mõtttes hea koos ollla , võta kuidas tahad alati on hääää . mis sest et ma teda üldiselt hästi ei tea vms . ikkagi . ex see hiljem selgub kui eriline ta on vms ? , tunnen alati ta lähedust , isegi siis kui ta minuga ei ole . see on hea , kui ml tuleb mõnikord , paha tuju tuur peale siis koheselt meenud ta naer , ja tuju ongi tgsi kohe ! Ma rääägiks sellest veel ja veel ära ma ei väsi . aga eip , ma ikka ei räägi kah , vahest võib midagi rääkimata ka jätte vms ? :d
Suvel on kõige tähtsam , nauding , naer . need on kaks asja millleta suvi pole see mis ta on . suve tuleb nautida , suvel tuleb naerda :) änjä !

Kool algab -.- , tuleb jällle see kooliaeg , Ütleme siis nii et Head koolialgust Teile :)

8.14.2010

Naeratus :)

Naeratus ei maksa mitte midagi, aga annab palju.See rikastab neid, kes selle saavad,ilma et teeks vaesemaks neid, kes seda jagavad. See võtab vaid hetke,aga mõnikord kestab mälestus sellest igavesti.Mitte keegi ei ole nii rikas ja võimukas, et ta ilma selleta hakkama saaksja mitte keegi ei ole nii vaene, et teda selle abil rikkaks teha ei saaks.Naeratus teeb kodu õnnelikumaks,soodustab
äris häid suhteid ja on sõpruse salasõna.Naeratus toob puhkuse väsinule,rõõmu heidikule,
päikesesära kurvale ja on looduse parim abinõu probleemide korral.Ent seda ei saa osta, kerjata, laenata või varastada,kuna see on asi, millel pole väärtust hetkeni,kui see ära antakse.
Mõned inimesed on liiga väsinud, et naeratusi jagada,anna neile enda oma,kuni mitte keegi ei vaja naeratust rohkem kui see,kellel enam ühtegi anda pole...

Seepärast leiategi minult naeratuse alati :)